Unitbouw

Unitbouw, veelal ingezet voor tijdelijke woonoplossingen of tijdelijke werklocaties, maakt dat personenen, verenigingen en organisties snel kunnen schakelen in geval van ruimtegebrek, schade, of overbrugging van een wachttijd voor een permanent onderkomen.

Cemplaat is volwaardig adviespartner en leverancier van constructieve en decoratieve bouwmaterialen; materialen waarmee de tijdelijke units kunnen worden gebouwd, aangekleed en gedecordeerd.

Bij unitbouw is veelal snelheid van handelen en leveren gewenst. Cemplaat heeft haar dienstverlening hier de afgelopen 40 jaar optimaal op afgestemd, zodat u als architect, constructeur, aannemer, of leverancier zich verzekerd weet van een raad- en daadkrachtige partner.

Comfort, veiligheid, en duurzaamheid zijn bij ieder unitbouw project belangrijke kwaliteitspeilers van Cemplaat. Hierop boeten we niet in, ook al is snelheid van handelen vereist en betreft het opleveringen van tijdelijke aard. Onze product experts vertellen u graag meer over:

  • brandwering
  • buiten houden van weersinvloeden zoals regen, sneeuw en wind
  • geluidswering/ demping van geluiden van buiten
  • beperking van warmte-overdracht (isolatie) of het omgekeerde
  • weerstand tegen werking van vocht en waterdamp
  • esthetische waarde van de constructie, zowel qua exterieur als qua interieur

U als oprachtgevers bepaalt zelf de grootte, de voorzieningen en het gewenste comfort van de unit. Cemplaat adviseert over de te gebruiken materialen, de bewerkingsmogelijkheden, en de wijze van verwerking.

Voor unitbouw waarbij de units voor langere termijn bedoeld zijn, of voor units die hergebruikt moeten kunnen worden, bent u bij Cemplaat dan ook aan het juiste adres.Β Onze expertise en ervaring gaat verder dan simpele constructies, en we hebben zowel standaard als maatwerkoplossingen voor vloeren, houtskeletbouw, gevels, daken, wanden, en industriele oplossingen.

Kortom; Cemplaat is uw volwaardige partner voor unitbouw. We helpen u van ontwerp tot realisatie en onderhoud, en beschikken over de productkennis en dienstverlening die snelle, kwalitatieve, en complete inrichting van uw tijdelijke units mogelijk maakt.

Leessuggesties:
onze diensten
onze projecten