Uw partner in
alle fasen
van het bouwproces

Scheepsbouwers

Doordat Cemplaat verregaand maatwerk biedt kan ze volledig tegemoet komen aan de unieke en ontwerpspecifieke wensen en eisen van scheepsbouwers als het gaat om de interieurbouw.Β De specifieke eigenschappen van ons constructieve en decoratieve plaatmateriaal maakt dat verwerkers en afwerkers erg positief zijn over het toepassen ervan.

scheepsbouw-vloer-1

Waar wenselijk kunnen we tal van bewerkingen en behandelingen in het voren uitvoeren, zodat de aannemers, constructiespecialiste en interieur bouwers zoveel mogelijk kant-en-klaar product aangeleverd krijgen. Geen tijdrovende, repeterende, en wachttijd veroorzakende werkzaamheden aan boord van het schip, maar directe verwerking op locatie.

Ons constructiemateriaal zo ook decoratieve materiaal is stootvast en daarmee super duurzaam, wat praktisch is voor de relatief kleinere vertrekken en smalle doorgangen aan boord.
Daarnaast beschikken onze materialen over vochtwerende en regulerende eigenschappen, en kent het een sterke geluidsisolatie en -demping. Op al deze eigenschappen scoren onze materialen zeer goed, waarmee het uitermate geschikt is voor toepassing aan boord van schepen.

De wet- en regelgeving (Bouwbesluit) stelt uitvoerige eisen omtrent brandveiligheid en -vertraging, zowel aan de prestatiekenmerken van het gebruikte materiaal als aan de prestatie van de totale constructie. Cemplaat international mag op meer dan 40 jaar kennis en ervaring bogen op het vlak van brandwerende constructies. We kunnen u in alle fasen van het scheepsbouw traject bijstaan, zowel in de ontwerpfase als in de realisatiefase.

Wij helpen
u graag
verder.

Onze productexperts denken graag met u mee.
Cemplaat kan u in iedere fase van uw project van dienst zijn.

06-83299383 Of neem contact op via ons contactformulier

Onze merken