Uw partner in
alle fasen
van het bouwproces

Duurzaam ontwikkelaars

Cemplaat’sĀ international hoogwaardige producten lenen zich bij uitstek voor innovatieve bouwprojecten die een hoge mate van duurzaamheid nastreven. OnzeĀ constructieve en decoratieve plaatmaterialen zijn ecologisch verantwoorde, uiterst duurzame bouwmaterialen. En dat zonder in te boeten op hoogwaardige producteigenschappen als stootvastheid, vochtregulering, brandwering, warmte isolatie, en geluidwering.

Tel daarbij op dat onze constructieve en decoratieve plaatmaterialen bijzonder gemakkelijk te bewerken, verwerken, en af te werken zijn, en the sky is de limit.

Niet voor niets staat heeft Cemplaat international ontwerp vrijheid hoog in het vaandel staan, en heeft ze de afgelopen jaren intensief geĆÆnvesteerd in innovatieve en verregaande productaanpassingen, samen met fabrikanten en product bewerkings specialisten.

Daag ons uit om passende oplossingen te vinden voor uw ontwerptechnische vraagstukken! We denken graag met u mee over hoe nieuwe vormen en materialen te combineren met de hoogwaarde eigenschappen van onze constructieve en decoratieve materialen. Nieuwe concepten, productcombinaties, en constructies kunnen we voor u monsteren en testen.

Of het nu gaat om de constructie van vloeren, wanden, plafonds, gevels, of daken; Cemplaat international denkt en adviseert graag mee en kan de compliance met wet- en regelgeving (Bouwbesluit) voor u bewaken. En we kunnen u met raad en daad bijstaan bij het vertalen van denkrichtingen en schetsontwerpen in solide eindontwerp. Zodat u / uw opdrachtgever zelfverzekerd de vergunningsprocedure kunt opstarten. Zo ook de aanbesteding van het bouwproject en de selectie van een hoofdaannemer.

Wij helpen
u graag
verder.

Onze productexperts denken graag met u mee.
Cemplaat kan u in iedere fase van uw project van dienst zijn.

06-83299383 Of neem contact op via ons contactformulier

Onze merken