Uw partner in
alle fasen
van het bouwproces

Aannemers

Cemplaat international staatĀ bijĀ aannemers bekendĀ alsĀ kennispartner en aanbieder van verregaande, flexibele dienstverlening omtrent constructieve en decoratieve plaatmaterialen. Onze samenwerking met aannemers gaat al meer dan 4 decennia terug. We hebben onze dienstverlening dan ook optimaal afgestemd op de behoeften en vraagstukken die leven binnen de aannemerij.

Begonnen als importeur en leverancier van deze bouwmaterialen zijn we in de loop van de tijd uitgegroeid tot een allround en full service partner. En dat hebben we mede te danken aan de samenwerking met onze ketenpartners, te weten aannemers, architecten, constructeurs, projectontwikkelaars, bewerkende industrie, afwerkers, en opdrachtgevers.

Onze dienstverlening gaat vandaag de dag veel verder dan het importeren en distribueren van kwalitatieve en duurzame plaatmaterialen. Trost zijn we op de hoge mate van maatwerk als het gaat om bewerkingen en specialities. En op de innovaties die we daarmee in de hand hebben gewerkt en gerealiseerd.

Ook diensten als JIT delivery, LEAN ondersteuning en het verzorgen van (constructie) tests op locatie maken dat we volwaardig en toekomstbestendig samenwerkingspartner zijn voor aannemers in den lande en over ’s lands grenzen heen.
We nodigen u graag uit beter bekend te raken met onze dienstverlening tijden de bouw-/realisatiefase.

Benieuwd naar de projecten die we de afgelopen 40 jaar in samenwerking met de aannemerij hebben gerealiseerd?
Bekijk onze opgeleverde projecten

Wij helpen
u graag
verder.

Onze productexperts denken graag met u mee.
Cemplaat kan u in iedere fase van uw project van dienst zijn.

06-83299383 Of neem contact op via ons contactformulier

Onze merken